WAT BIEDEN WE AAN?

Hieronder heb je een mooi overzicht van al onze verschillende type afsluitingen. Klik er gerust door voor meer informatie met bijhorende foto’s.

DRAAD AFSLUITINGEN

De meest geplaatste afsluiting rond privétuinen of zelfs in industrie waar een standaard omheining volstaat is de draadafsluiting. Deze zorgt voor veiligheid en geeft een strak gevoel. De 2 meest voorkomende draadafsluitingen zijn harmonicagaas (plasitor) en pantanet draad. Standaard hoogtes voor beide types gaan van 1m tot 2m.
Indien u een ander type gaasafsluiting wenst contacteer ons hiervoor gerust.

HOUTEN AFSLUITINGEN

Houten afsluitingen zorgen voor natuurlijke look en een veilig gevoel. Bij elke type houten afsluiting zijn 3 paalsystemen mogelijk: betonpalen, houten palen, aluminium palen.
Indien u een houten afsluiting wenst die niet bij het standaard type hoort contacteer ons hiervoor gerust.

STAALMAT AFSLUITINGEN

Waar veiligheid een prioriteit is wordt vaak gekozen voor staalmat afsluitingen. De smalle gelaste mazen en punten bovenaan maken overklimmen moeilijker. Dit werd vooral gebruikt bij openbare gebouwen, sportvelden, scholen,… door het strakke uitzicht worden deze meer en meer gebruikt in de privé sector.

HEKWERK

Spijlenhekwerk bestaat uit een stalen kader met ingelaste spijlen. Het zorgt voor een hogere veiligheid aangezien overklimmen bijna niet mogelijk is. Toch straalt deze afsluiting kwaliteit en elegantie uit. Vanaf 1.8m wordt standaard een puntenkam gemonteerd op de bovenste ligger die nog voor extra veiligheid zorgt.

SPORT EN RECREATIE

Afsluitingen Lambrecht is ook gespecialiseerd in het omheinen van sportvelden. elke sport vraagt zijn eigen type afsluiting. Enerzijds moet deze er voor zorgen dat sporters het beste van zichzelf kunnen geven, anderzijds moeten toeschouwers zich ook veilig voelen. Onze afsluitingen zijn uiterst stevig en voorzien een hoge veiligheid. Elk project wordt afzonderlijk bekeken, en moet voldoen aan de eisen van de klant.

WEIDEAFSLUITING

Weides kunnen afgesloten worden met standaard draad afsluitingen. Dit hoeft niet altijd. U kunt ook kiezen voor een landelijke omheining. Deze kan al dan niet toch voorzien worden van draad zodat meerdere dieren in éénzelfde weide kunnen. Elk type omheining vraagt natuurlijk de bijpassende poort.